Cara Membuat 2 Akaun Instagram Dalam 1 Handphone

Penggunaan Aplikasi Instagram kini semakin mendapat sambutan yang baik. Tidak kira aplikasi ini digunakan untuk berbisnes atau untuk personal. akaun aplikasi Instagram ini juga boleh dimiliki oleh sesiapa yang mendaftarnya. Dengan menggunakan aplikasi instagram ini juga kita boleh memuat naik gambar yang kita inginkan dan lihatkan kepada followers-followers anda.

Untuk mengupload gambar melalui instagram, kita disarankan supaya memuat naik gambar tersebut melalui aplikasi Instagram itu sendiri. Kita juga boleh boleh mengakses akaun Instagram kita melalui versi Web atau PC tetapi dengan mengekses melalui web atau PC ini kita tidak boleh memuat naik gambar sebaliknya hanya boleh melihat gambaryang diupload oleh followers-followers korang.

Baca Juga >> Tutorial Memasang Dua Whatsapp Dalam Satu Smartphone

Pada kali ini Saya akan memberikan sedikit tutorial berkenaan bagaimana hendaknya membuat dua akaun Instagram hanya dengan satu handphone. Tutorial ini mungkin akan membantu kepada pemilik dua akaun instagram. Selain itu juga, dengan aplikasi ini dapat memberikan sedikit kemudahan bagi para peniaga yang berniaga dilaman Instagram ini.


dua akaun instagram

Instwogram

Aplikasi Instwogram ini dibuat oleh Developer android. Aplikasi ini juga mempunyai ciri-ciri yang ama seperti aplikasi Instagram yang biasa cek kelebihannya dibawah
  • Membolehkan muat naik gambar
  • membolehkan memuat naik video
  • Mempunyai ciri-ciri seperti Comment, follow dan love (like)
  • mendaftar akaun
  • memuka link yang ada
Anda boleh download aplikas ini dibawah.

Saiz : 12Mb
Download 

Terbaru Lebih lama