Cara Menjana Pendapatan Melalui Android

Cara Dapatkan Dolar Melalui Android - Mencari wang bukannya mudah kerana ia memerlukan kerja keras atas komitmen anda dalam mencari duit. Pelbagai cara sebenarnya untuk kita mencari duit, cuma untuk mengusahakanya amat susah. Apatah lagi bagi mereka yang malas dalam mencari duit. Tetapi bukan itu yang kita bahaskan pada post kali ini. Tahukah anda hanya melalui Smartphone juga kita mampu menjana pendapatan? ini bukan cerita bohong tetapi ianya benar sama sekali.

cara dapatkan duit melalui android


Perkara ini tidak boleh dianggap remeh sebaliknya telah ramai orang berjaya hanya menjana pendapatan melalui android ini. Anda boleh mengaut wang hingga ratusan ringgit bahkan jika anda berusaha lebih boleh mencecah ribuan ringgit..Fuh ! Memang lumayan. Jadi bagaimana caranya? Anda jangan risau. Kali ini ExpanDroiders akan menerangkan kepada anda.

Anda boleh menjana pendapatan android dengan aplikasi WHAFF REWARDS. Aplikasi ini mempunyai fungsi dalam memberikan anda ganjaran apabila anda sudah selesaikan Task yang diberikan. Antara Task yang diberikan ialah download aplikasi, melakukan like, memberi komen. Anda boleh mendapat dalam USD 0.20 secara langsung apabila anda melakukan task yang diberikan.

Jadi bagaimana dengan pembayaran ? Jangan risau anda boleh merequest pembayaran dan cuma perlu memilih cara pembayaran yang anda mahukan. Antara cara pembayaran ialah Google PlayStore Card, melalui paypal, Xbox Givecard dan macam-macam lagi anda boleh melihatnya apabila anda sudah download aplikasi Whaff tersebut. Bagi anda yang mahukan bayaran secara wang, lebih baik anda menggunakan cara pembayaran melalui paypal dan bagi anda mahukan cara pembayaran Google Playstore Card anda boleh menggunakan kad tersebut untuk memuat turun aplikasi berbayar atau membeli gems coc, beli coin dan sebagainya.


cara menjana pendapatan android


Cara Menjana Pendapatan Melalui WHAFF Rewards

  • Muat turun aplikasi WHAFF Rewards dari PlayStore dengan percuma.
  • Apabila selesai muat turun, Buka Aplikasi WHAFF Rewards tersebut.
  • Log in aplikasi WHAFF Rewards menggunakan Facebook anda dengan tap pada button Log In pada bahagian atas sebelah kanan.
  • Selesai log in Facebook, tunggu dalam beberapa ketika hingga muncul pop up Dialog Invite kemudia masukkan dalam kotak tersebut dengan kod ini : [ AG29965 ]
  • Lalu lanjutkan carian duit anda dengan tap pada Premium Picks atau Whaff Picks untuk download aplikasi dan diberikan ganjaran
  • Selesai dan Teruskan  langkah diatas untuk menjana pendapatan lebih.
 WHAFF Rewards membolehkan anda menjana pendapatan USD. Ramai yang telah berjaya dengan menggunakan cara ini sebagai menjana pendapatan sampingan mereka. Teruskan usaha anda dan selamat berjaya dalam menjana wang melalui android. Jangan lupa untuk "Like" Fanpage kami sebagai tanda sokongan anda terhadap ExpanDroiders . Dan teruskan bacaan anda dengan melihat artikel yang lain. Sekian Terima Kasih.

1 Ulasan

Catat Ulasan

Terbaru Lebih lama