Telekung Reehans Pilihan Muslimah

Telekung Reehans Pilihan Muslimah - Telekung ialah kain yang digunakan oleh wanita muslimah untuk bersolat. Tidak kira apa jua jenis telekung yang anda pakai untuk bersolat asalkan ia menepati syarak dan mampu untuk menutup aurat anda sebagai seorang wanita muslimah yang ingin menunaikan solat mengikut garis panduan syarat sah solat. Telekung Reehans Pilihan Muslimah untuk keselesaan para muslimah sejati.

Telekung Reehans Pilihan Muslimah


Islam itu sesuai dengan fitrah manusia. Seiring dengan peredaran zaman yang semakin moden ini terdapat koleksi telekung yang telah di inovasikan oleh Telekung Reehans Pilihan Muslimah. Telekung keluaran Reehans Telekung ini juga dihasilkan dengan pengamatan yang teliti agar ianya selesa digunakan bagi kaum muslimah sejati dan produk telekung jualan mereka juga sesuai dengan moto " Ibadah Selesa, In Shaa Allah Hidup Ceria ".

Serba Sedikit Reehans Telekung

Merupakan produk bumiputera Muslim yang bergiat dalam perniagaan telekung. Pembuatan telekung yang eksklusif daripada Reehans Telekung menepati keinginan ramai muslimah moden. So, tidak hairanlah jika Telekung Reehans Pilihan Muslimah yang ada dinegara ini.

Inovasi telekung yang dihasilkan oleh Telekung Reehans ini adalah sesuai dengan keperluan umat islam pada masa kini yang semakin hari semakin moden. Selain itu juga, Kualiti pembuatan telekung ini juga terbaik untuk anda kerana setiap penghasilan telekung daripada mereka adalah dibuat dengan menggunakan material yang "TOP" dan berkualiti tinggi iaitu English Cotton dan juga Italian Valentro.

Dengan pemilihan material yang terbaik dari "Ladang", Tidak hairanlah jika anda memakainya dengan perasaan selesa tanpa sebarang gangguan ketika menunaikan solat sekali gus dapat membantu anda untuk lebih fokus dan khusyuk apabila menunaikan solat.

Telekung Reehans Pilihan Muslimah untuk keselesaan para muslimah sejati.Dapatkan Telekung Reehans Pilihan Muslimah Sekarang ! Klik Sini Telekung Reehans Website

Koleksi Telekung Dari Telekung Reehans Pilihan Muslimah

Telekung Reehans mempunyai 3 jenis aneka telekung pilihan setiap jenis telekung juga mempunyai nama yang tersendiri serta keunikanya menggamit hati. Antaranya ialah :-
  • Telekung Reehans Nur - 7 Aneka Pilihan
  • Telekung Reehans Balqis - 24 Aneka Pilihan
  • Telekung Reehan Rania - 2 Aneka Pilihan
Bagaimana dengan nama-nama pilihan koleksi telekung diatas unik kan? Cubalah anda membeli satu daripada aneka pilihan diatas sudah tentu anda tidak akan menyesal menggunakanya untuk beribadah. Masih nak kan detail yang lebih lanjut? Okay, ikuti penerangan satu demi satu berkenaan aneka pilihan telekung diatas dibawah paragraf ini.

Koleksi Aneka Pilihan Telekung Reehans Pilihan Muslimah Yang Ada

Telekung Reehans Nur 

  • Sebuah jenis telekung yang dihasilkan dengan menggunakan material daripada Italian Valentro. Telekung Reehans Nur ini ada 7 jenis aneka pilihan didalamnya. Dengan menggunakan warna yang berbeza-beza tidak bermaksud ianya mempunyai kualiti berbeza-beza juga. Anda boleh membeli warna mengikut warna kesukaan anda. klik pada pautan dibawah ini untuk melihatnya dengan lebih lanjut.

Telekung Reehans Pilihan Muslimah
Reehans Nur

 Telekung Reehans Balqis

  • Pilihan yang seterusnya koleksi telekung Reehans Pilihan Muslimah ialah Telekung Reehans Balqis dan ianya  mempunyai 24 jenis aneka pilihan didalamnya. Mempunyai keunikan yang tersendiri iaitu terdapat corak berbunga pada kain telekung dan dibuat dengan material English Cotton. Jenis Telekung Reehans Balqis ini juga mempunyai pilihan saiz mengikut saiz yang sesuai dengan anda. Terdapat dua jenis saiz yang dikeluarkan iaitu saiz M dan Saiz L. 

    Saiz M : Sesuai bagi anda yang mempunyai ukuran tinggi diantara 140cm - 160cm.
    Saiz L  : Sesuai bagi anda yang mempunya ukuran tinggi diantara 150cm - 175cm.

    Pilihlah saiz telekung mengikut kesesuaian saiz badan anda agar anda bertambah selesa ketika menunaikan kewajiban Solat.

     
Telekung Reehans Pilihan Muslimah
Reehans Balqis

Telekung Reehans Rania

  • Merupakan keluaran Eksklusif daripada Telekung Reehans. Terdapat hanya 2 jenis telekung didalam koleksi telekung Reehans Rania ini. Mempunyai warna  Pink dan warna Putih sahaja. Kain telekung Reehans Rania ini juga diperbuat daripada Italian Valentro tinggi kualiti. Lembut apabila dipakai serta sesuai untuk kegunaan seharian ketika bersolat. Telekung Reehans Pilihan Muslimah

Telekung Reehans Pilihan Muslimah
Reehans Rania




Info Lebih Lanjut Dan Ingin Membuat Tempahan:-

Whatsapp Atau Call : +6011-14481591
Email : reehanstelekung@gmail.com
Facebook: Reehans Telekung
Website : www.reehans.com



Hasil daripada penerangan diatas berkenaan Telekung Reehans Pilihan Muslimah semoga anda dapat memahami isi kandungan yang disampaikan. Walaupun kehidupan kita pada zaman ini mengikut trend peredaran zaman, Asalkan ianya tidak melanggar hukum syarak adalah sudah baik untuk anda. Dan memakai telekung dari Reehans juga tidak bermaksud untuk anda berlaku riak atau sombong sebaliknya telekung ini dapat membantu anda untuk lebih fokus dan selesa ketika menunaikan solat seharian.

" Ibadah Selesa, In Sha Allah Hidup Ceria "


Kontest Telekung Reehans Pilihan Muslimah dianjurkan oleh HasrulHassan.com, ditaja utama oleh Reehans Telekung Muslimah Eksklusif Istimewa serta tajaan bersama Lyssa Faizureen, Pakej Percutian Murah, serta Cheap and Budget Car Rental Kuala Lumpur

34 Responses to "Telekung Reehans Pilihan Muslimah"

  1. Amat menarik sekali entri yang anda hasilkan, cukup lengkap sekali, detail dengan kupasan yang terbaik. Ada peluang boleh menang dan semoga berjaya.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hoho... awal buat penilaian nmpk.. :D Tapi tuan yang mendahului sekarang.. Heheh.. Semoga berjalan dengan lancar kontes ini;; In Shaa Allah.. Terima kasih kerana sudih berkunjung ya..

      Padam
  2. Menarik entri kamu :).. Semoga berjaya untuk memenangi kontest Telekung Reehans Pilihan Muslimah ini..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks Calrase Patrick... npa nda join kontes nie? join2 sejaa baa.. hehe

      Padam
  3. Saya memang setia dengan telekung warna putih dari telekung berwarna warni...apa apapun nak selesa kan??

    BalasPadam
    Balasan
    1. Warna putih adalah warna kegemaran Rasulullah ~ Sunnah jgak klu gunakan warna putih.. Keselesaan untuk bersolat adalah penting untuk memberi fokus dan khusyuk ketika solat.. Apa-apa pun terima kasih kerana sudi berkunjung. Moga datang lagi ~ :)

      Padam
  4. keselesaan semasa solat mmg penting. semoga berjaya dalam kontest Telekung Reehans Pilihan Muslimah

    BalasPadam
  5. terbaiklah penulisan bro..semoga berjaya dalam kontest ini nanti

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks Hero Borneo ~ In Shaa Allah jika ada rezeki :)

      Padam
    2. aamiin dan jika rezeki tak akan kemana ..percayalah

      Padam
  6. Dah terbiasa dengan telekung putih tapi tengok telekung balqis tu cantik. senang pulak nak pakai dia. memang kena sangat ayat Telekung Reehans Pilihan Muslimah tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe.. Telekung reehans memang pilihan muslimah moden kini... :)

      Padam
  7. Boleh pilih saiz yang selesa untuk dipakai...

    BalasPadam
    Balasan
    1. yaa.. banyak pilihan yang ditawarkan mengikut kesesuaian saiz pilihan :)

      Padam
  8. Canyiknya telekung ni. Pilihan warna pun banyak

    BalasPadam
  9. As-Salam. Terima kasih kerana sudi jayakan kontest ini.
    Saya terima sah penyertaan ini.
    Semoga berjaya... :)

    BalasPadam
  10. wah, rambang mata tengok banyak sangat koleksi reehans telekung ni... rasa nak grab satu ja

    BalasPadam
    Balasan
    1. yahh... memang banyak koleksi telekung dari reehans nie.. thanks for coming.. :)

      Padam
  11. Jenama tudung ni sama nama dengan nama anak...Nur Rania..semoga berjaya

    BalasPadam
  12. Semoga berjaya juga buat empunya blog. :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks.. Semoga berjaya juga buat anda... salam kenal.. thanks kerana sudi berkunjung. :)

      Padam
  13. Good luck untuk contest ni.. teringin jugak nak try telekung ni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanks kak hannah.. Telekung nie memang best.. Thanks sudi berkunjung.. :)

      Padam
  14. Goodluck ye...insyaAllah ada rezeki;)

    BalasPadam
  15. Kalau diberi pilihan, Sha tertarik dengan Telekung Reehans Nur. Simple dan menarik.
    Btw, kupasan yang lengkap, flow yang tersusun. All the best =)

    BalasPadam
  16. semua tudung cantik cantik

    nanti boleh beli satu untuk hadiah

    BalasPadam
  17. Pemilihan telekung penting juga supaya dapat beribadat dengan lebih selesa. InsyaAllah telekung reehans ini selesa dan menjadi pilihan muslimah masa kini.

    BalasPadam
  18. salam, BW here :)
    inovasi telekung yang sangat memudahkan kaum hawa untuk beribadah
    semoga berjaya!

    BalasPadam
  19. wah ...cantik juga ni telekungnya ....

    BalasPadam

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel

close